WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Gathering?
Tuesday, 18 December 2012, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Hmm everyone keep asking how's gathering? When WHen WHEn WHEN? But ..

BEFORE

AFTER

Okay, sekarang ni Fana tak nak salahkan sesiapa. Sekarang ni bila dah discuss, semua set nak buat dalam bulan December ni jugak. And after we cross cross the date, bulan ni  nampak macam bukan rezeki kita je nak jumpa. Maybe? Yelah schedule masingmasing bukan sama kan. Fana tau. Kita tak ada hak nak salahkan sesiapa pon dalam hal ni. Fana cakap ni bukan untuk korang je, Fana cakap ni untuk Fana sendiri jugak. Maybe ada hikmah semua ni berlaku kita tak tahu kan? Haaa, InsyaAllah :) Kalau ada rezeki kita jumpa okay. Don't worry. Just wait and see~ Oh anyway Thanks a lot for the planner Icap-Zul-Nazmi. And thanks also for those who gave their good cooperation. I know you all have been doing the best!


new past