WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Malaysia Boleh !
Friday, 14 December 2012, ϟ


Assalamu'alaikum..

So? Apa pendapat korang tentang bola semalam? Haha. Fana on twitter semalam. Actually malas nak online, tapi disebabkan reff buat hal Fana kene online jugak semalam. Sangatsangat terkejut rupanya ramai kot yang online dan meluahkan rasa ketidakpuashatian masingmasing. Macammacam status hinakutukmakinhamun diorang keluarkan. Sampai tomyam pon kene boikot. Pergh, feveret aku tuuu :o Fana tergelak sorangsorang kot bila baca status diorang ni. Hoho. And the awkward moment bila Fana baru dapat tahu reff from korea. Memang teruk lah semalam kena tiow dengan ajan(adik) semalam. Yelahh tak pasalpasal Kpop pon jadi mangsa. Apekehaaal? HAHA. Sampai abah Fana pon turut boikot cerita korea. Adoi, lawak lah abah ni :D And bila baca status facebook pak lang, LOL Paklang pon boikot running man. Kantoi pak lang tengok running man sebelum ni. Haaaaa. Hahaha. Haih kuajaaa' punya pengadil :3 Sebab kau aku malu nak tengok drama korea depan ayahadikabang aku --' Dah la padang bola diorang macam kejadah menda ntah. Nak main macam mana kot lecah macam tu.

Rajagobal berkata sesi latihan tidak berjalan lancar selepas tuan rumah menyediakan padang yang kurang sempurna di mana pengurus pasukan Datuk Seri Subahan Kamal menyifatkannya sebagai 'bendang' kerana ia telah dibanjiri. -Bernama-

Haih dugaan dugaannn. Sabar Fana sabar :) Sorry ye Fana memang emo sikit pasal ketidakadilan yang berlaku ni. Lagilagi pasukan tanah air kita sendiri yang kena. Malaysia tewas 0-2 dengan pihak lawan. Apaapa pon Mohd Farizal Marlias tetap Hero Harimau Malaya malam semalam. Overall pemain Malaysia dah lakukan yang terbaik. Harimau Malaysia tetap juara bagi semua rakyat Malaysia. Kekalahan bukan bermakna kalah selamanya. Kami yakin perjuangan Malaysia masih belum berakhir. Samasama kita mendoakan yang terbaik untuk pemain Malaysia bagi perlawanan yang seterusnya kelak. InsyaAllah :) #Selamanya Harimau Malaya~

new past