WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Midvalley?
Thursday, 6 December 2012, ϟ


Assalamu'alaikum..

Hah semalam kawan2 Fana da start merdeka. Tahniah! Wah happy sangat diorang. Hehe. Hm tapi diorang belum rasa lagi saat2 boring ni. Semalam last paper dorang PQS a.k.a Qur'an Sunnah. So, harini diorang balik KL. Pastu semalam dapat text yang Fiqah ajak Fana hangout kat midvalley. Cehh konon nak raikan dorang laa. Hee. But unfortunately Fana tak dapat nak join sebab takde sape nak hantar Fana. Actually boleh je Fana nak naik train tu. Tapi Fana tak biasa laa. Sebelum ni pon Fana tak penah naik train tu sorang2. Almaklumlah macam2 kes kan skarang. Dah tak selamat dah. Bahaya. Tapi kalau ada member2 lain join takpe. At least ade teman. Ni kalau pegi sorang2 kene culik sape tahu? Hah kan susah. Parents Fana pon tak kasi pegi kalau takde kawan. Hmm , tapi takpe. Cuti banyak lagi ni. Boleh je plan nak gi waktu lain. Rumah masing2 bukannya jauh sangat. Takpon tunggu Fana amek lesen kereta. Hee. Takpayah naik public transport. Biar Fana drive. Eheheh. Hum bile lah tu kann? Err lambat lagi kot ._. Anyway sorry ek Fiqah-Shero-Sue.


new past