WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Annyeong !
Tuesday, 4 December 2012, ϟ


Assalamu'alaikum..

Hye Hye! Em nampak pelik tak blog baru Fana? No, I mean It looks different than the older one right? Yah sebab Fana da tukarkan kepada blogskin. Betul la kawankawan smua cakap blogskin ni leceh. Agak susah sikit la nak add widget semua. Tu yang amek masa yang agak lama nak adjust ni. Ni pon bukannye siap pon. Takpelah banyak masa lagi. Kite cuba perlahan-lahan. InsyaAllah boleh. Hm penat sebenanye nak adjust blog ni. Lagilagi yang baru macam Fana ni. Yang dah expert tu takyah cakap la kann. Tapi kan, Fana tak rasa kali ni Fana buang masa untuk blog ni. Sebab ape? Yelah Fana kan baru lepas amek spm baru-baru ni. So daripada buang masa buat something yg negatif, better layan blog kan? At least terisi jugak la masa tu dngan something yg berfaedah. Seriously boring dok menganggur kat rumah ni. Betul lah apa yang cikgu cakap, lepas spm ni awak akan rasa satu tahap yang sangat membosankan sampai awak taktau nk buat ape. So manfaatkan lah masa persekolahan awak sebaiknya. Tulah bahaya nya life after habis sekolah ni. Bebas sangat. Tapi kalau pandai bawa diri InsyaAllah okay. Cikgu pon selalu pesan jaga diri baikbaik, jangan sampai mudah terpengaruh dngan kawankawan dan sebagainya. Sebab lepas ni kita akan jumpa macammacam jenis perangai manusia. Banyak cabaran dan dugaan yang kita kena lalui. So conclusionnya, kita perlu sentiasa muhasabah diri. Jangan mudah putus asa dan yakin bahawa Allah sentiasa memberi yang terbaik untuk kita. InsyaAllah. Aaaa, Fana rindu cikgucikgu, sekolah, kawankawan semuaa~! Unfortunately, The time will never come back :( Hmm Fana rasa stakat ni jela celoteh Fana harini. Semoga jumpa lagi!  Assalam ..


new past