WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Mission accomplished !
Sunday, 16 December 2012, ϟ


Assalamualaikum..

Speacial Cast

credit to : azimasharif

Hoyeahhh! At last I have done watching 'Salamander Guru & The Shadow Gang drama'! *big clap* Hehe. Em, drama tu sebenarnya lama ke baru? Nampak macam lama tapi macam baru. Fana tau drama ni pon daripada channel ONE. Setahu Fana la kan, kalau drama yang ditayangkan dekat channel one tu semua latest. Tapi tak tahu la. Anyway thanks yo for the promote! Haha. Drama ni best sebab ramai kpop artist yang berlakon. Hoho. Pelakon tambahan pon jaaadilah. Biasalah fan kan, kalau tengok diorang berlakon, 'Oh dia ni oh dia ni! :D' Cehh bajet kenal je semua. Haha. Fana ni takda la obsess sangat dengan Kpop ni. Takda lah sampai macam nak menjerit tu semua. Kalau ada pon tu duluu. Tapi lepas Fana move asrama. Tautau lah duduk asrama, dunia macam katak bawah tempurung. Taktau sangat berkembangan luar. Hoho. So minat tu berkureng sikit. K berbalik pada cerita tadi. Fana memang memilih sikit kalau nak tengok drama. Kalau nak tau best ke tak, Fana kena pastikan at least ada seorang kpop artist yang berlakon and Fana kenal orang tu. Hee. Hah yang macam tu best laa. Tapi kalau macam tak kenal tu, maybe ambil masa sikit kot. Hehehh. Tu pon kalau hero or heroin dia handsome and cute. Muahaha xD Teruk tak? Memang pon :3 Tapi seriously, drama korea ni kalau part romantik memang cairlebur kot. Sweet sangaaaat <3 Tapi kalau part sedih, sedih sangaaat T.T *mata berair* Honestly, Fana memang takda feel sangat kalau tengok drama ke apa ke. Kalau tengok, tengok macam tu jelah, 'Hm oh okayy :)' pastu tido zzz. Haha. Memang sakit hati la kalau tengok cerita dengan Fana. Tapi kalau drama tu berjaya buat muka Fana berkerutgelaksedih, Yeahh YOU DID IT! :D K poyo. Okay, sebelum tu Fana nak wish birthday untuk adik Fana harini. 

Saengil Chukha Hamnida to My Beloved Sister Nur Farah Yasmeen ! :D
Semoga bahagia selalu dan berjaya hidup di dunia dan akhirat. InsyaAllah :')

new past