WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Postman postman !
Wednesday, 5 December 2012, ϟ


Assalamu'alaikum..

Ponn ponn! Hehe. Tadi postman datang, hantar result adik. Haha. Berdebar sangat dia sampai sampul surat tu pon dia tanak tengok. Teringat pulak pengalaman tahun lepas. Hati tak tenteram tau tunggu result tak sampaisampai. Time tu kawankawan semua dah kecoh result dah sampai. Pastu cakap result teruk lah apelah. Padahal result dorang okay je. Saja buat gempak. Tapi bila ingat balik, lawak la plak. Yelah sampai duduk termenung tak boleh nak buat kerja. Orang lain termenung fikir benda lain. Fana termenung fikir pasal result. Ahaha. Ape kesss? Hm kali ni adik pulak rasa pengalaman yg sama. Yang lawaknya, time tu dia tengah tidur. Well biasa lah lelaki kalau tidur memang susah en nak kejutkan. Hah bila hulur je sampul surat tu kat dia, dia terus bangun n mengerang macam tak tentu hala. Fana punyelah terkejut time tu masyaAllah -.- Tak sangka pulak reaksi dia boleh bertukar mcam tu. Aigoo. Actually dia dah tunggu result tu daripada smalam lagi. Happy sangat dia result tak sampai lagi.  Tup tup harini sampai. Hah terkejuuut.

                                 Fana : Ajan, result dah sampai! Ni hah.
                                 Ajan : Hah? Biar betuul?! *tetibe bangun campak bantal* GILA AH~!
                                 Fana : Bukak la, tengok.
                                 Ajan : Tanak ah. Jap lagi jela ajan bukak.
                                 Fana : Hmm okayy.


new past