WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Thanks friends :)
Sunday, 30 December 2012, ϟ


Assalamualaikum ..

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah~ FINALLLLLLLYYYYY! Reunion yang kami rancang berjalan dengan lancaaaar. Nampak tak reaction Fana Happy? Hahahaha. Memang. Seriously macam tak percaya menjadi. Hahah. Tapi.. ada je yang tak dapat datang :( Takpelah korang tak datang bukan saja kann. K Fana faham T.T InsyaAllah ada rezeki kita buat lagi okay? Yang penting rindu Fana dah terubat nak jumpa korang nak borak sama-sama nak gelak sama-sama. Haha. Pecah perut gelak dengan korang. Aaaaa I miss Al-Farabian's A LOT. Kita dah macam family dah. Mana tak nye, Since form 1 to form 3. 3 tahun kot. Siapa tak rinduu. Kalau kelas lain, tiap-tiap tahun rombak. Tapi kelas kami special :) Haha. There's No rombak rombak. Kelas kami sudah dikhaskan untuk pelajar-pelajar yang mengambil subject Bahasa Arab which is KAA (Kelas Aliran Agama).

Oh ingat lagi, gang Fana selalu ponteng kelas arab kot. HAHA. Sebab kelas arab tu luar daripada sistem P&P. Maksudnya kelas Arab kami pada sebelah petang. Tapi apa yang gang Fana buat, kitorang selalu balik kejap and tak datang balik dah. Hahaha. Kesian Ustazah -.- Yang peliknyaa, time kitorang tak datang ustazah perasaaan je. Orang lain tak datang ustazah tak perasan pon. Manaaaci! Kecoh sangat eh kitorang? --' This is not fair okaay. Haha. Tapi Alhamdulillah kitorang dah tebus balik mistakes kitorang dengan mendapat 'A' dalam subjek Bahasa Arab. Hew hew :3  Hah kalau nak diimbas kembali moment time form 3 saaaangatlah banyak. Seriously, segala kenangan pahit dan manis masih freshh yo dalam ingatan. HIHI :D Form 3 was the best and sweetest moment ever <3

K by the way Fana nak ucapkan TERIMA KASIH yang tak terhingga kepada kawan-kawan yang sudi datang meluangkan masa bersama. Even korang datang sekejap pon kann. At least korang cuba datang. Sebab nak buat ni bukan senang. Dah berapa kali dah cancel kot. But Finally :') Hehe. Especially Ateyn yang duduk jauh kat Puncak Alam tu. Terkejut terharu semua ada bila Fana tengok Ateyn datang. Hahaha. Tu aa ingatkan kita da tak jumpa dah lepas ni. Hehe. Lama en tak jumpa. Lepas ni laaagilah gila susah nak jumpa. Haha. Tau tau dah terima kad kawen. Tu yang bagitahu, yang tak bagitahu tu kot kot dah beranak pinak dah. Hahahaha. Ape aku merepek ni? --' Hee. Kadang-kadang Fana macam tak percaya yang kita dah tamat persekolahan. Cepaaatnya masa Subhanallah :') Okay Fana harap korang semua success in your future life. Hopefully :) InsyaAllah, sama-sama kita berjaya hidup di dunia dan di akhirat. Aminnn ;)


new past