WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


'Time Slip Dr. Jin'
Wednesday, 19 December 2012, ϟ

Oppaaaaaaaa~!

Assalamualaikum .. 

Click to enlarge

Kyaaaa~  I fount this I found this ! HAHA. HERO is the one of the actor. He is my HERO <3. How come Fana boleh tak tau? Dah lama dah kot. Bulan may lagi dah publish T.T Haaaa, kenapa Fana tak tau nihhh. Haih, kalau Fana tau ni, dah lama Fana tengok drama ni awalawal tau. 3 drama dah Fana habis tengok. Yang ni boleh terlepas pulak. Tapi kenapaaaa? Kenapa takda siapa nak inform ni? Ke korang semua dah tau tapi tak nak bagi Fana tau? Ke Fana ketinggalan -.- Haih banyak 'Ke ke' aku hari ni. Okay, tapi sekarang ni Fana tengah layan 'School 2013'. Em takpe, drama School 2013 ni tak habis upload lagi sebab drama ni latest sangat. Sikit je ah baru keluar kalau tengok online. So sementara tunggu tu, kita layan cerita ni ^^ Kepada sesiapa yang belum tengok tu, meh la samasama kita tengok. Hehe :)

Oh lupa nak cerita. Semalam kan kann, Fana n family pergi dinner dekat Steak house dekat Sungai Buloh tu. Jyeahh, I met Amiraaaaa :D Alah, yang pandamaniaaaaaa tuu. HAHA. Malu gua jumpa budak SU kat situ. Alah, tapi no wonder pon. Dekat Sungai Buloh jugak kan. Say 'HYE!' to miraaaa ^^. Kami gang bas sekolah dulu. Hehe. Takde lah, kami satu gang time sekolah rendah dulu. Tapi bila dah masuk sekolah menengah, kami dah separate. Tapi kami takda lah jelingjeling kalau jumpa, tegurtegur ah jugaak. Kadangkadang kitorang buat gathering jugak time cuti panjang. Time tu lah kami dapat jumpa semua balik Ayuni-Aina-Shahrin-Maji-Madi-Mira-Najma-Fana. 8 orang je eh? Ke ada lagi? Kalau ada sesiapa yang tertinggal tu maaf ye :) Hee. Ni rasa nak mengimbau balik kisah lama ni. Hehe. Rinduuuuu :') Hmm Let the past be past.

Anyway, PMR result will be come out today! CONGRATULATION to all who have been succeed. Remember! Whatever your result, you already did your best okay :)

new past