WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Wae?
Monday, 10 December 2012, ϟ


Assalamualaikum ..

Em cuti banyak sangat laa. Apa nak buat ni? Bagi idea sikit? watching korean drama? Yess. Sekarang ni Fana plan nak layan drama and variety showw je sementara tak buat apa ni. Hehe. Actually nak hangout dengan kawankawan, tapi.. macam susah je kali ni nak handle. Hm semua dah ada planner masingmasing kan. Yela time ni jela kan nak pulun segala apa yang kita tahan time sekolah dulu. Nak amek lesen, kerja, and so on. Takpe, kalau korang free nak buat, arrangekan. Fana follow je. Em sebut pasal lesen! Memang nak buat. Sangaaaaat sangat. Tapi Abah kata nanti dulu. Sebab masa banyak lagi. Tak payah nak terburu-buru sangat. Lagipun kalau ada lesen, kereta takda apa guna? Terkayang-kayaaang jelah. Hahah. Lagipun Fana macam takda confident sangat nak bawak kereta mpv abah tu. Dah la baru nak pandai pastu poyo nak bawa kereta besar. Haha. Nanti Abah belikan akak kereta satu ek? Hee. Demand la pulak aku nihh --' And ramai kawan tanya, cuti lama ni tak nak kerja ke? Em mulamula fikir tak nak sebab malas and takut susah nak ambil cuti. Pastu bila bincang dengan mama abah, diorang kata better kerja. Tak buat apa kan kat rumah. Kalau kerja dapat sikit duit buat belanja time belajar nanti. Betul jugak kan? So Fana decide nak kerja. InsyaAllah kalau ada rezeki, Fana ambil part time dekat tempat kerja mama. Doakan Fana pass kay!. Hehe. 


pssst : Weee~ got message from someone! wink wink ^^

new past