WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Can You smile :)
Thursday, 17 January 2013, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Akhirnya keluar jugak markah kokurikulum tu. Terima kasih cikgu! Hehe. SORRY. Haritu TERover emosi. Biasalah kalau marah kan, Segala benda nak TER TER. Hahaha. Papepon, Alhamdulillah walaupun takde la nak gempak sangat. Yang penting borang UPU tu takdelah berlubang sana berlubang sini. Hihi. Entah, kadang-kadang tertanya-tanya jugak diri sendiri. 'Asal aku nak rush sangat? Sedangkan tempoh sampai April kot.' Haha. Taktau lah. Maybe Fana tengok kawankawan semua busy isi borang semua tu kot. Yang Fana pulak wat lek je macam tak perluu je nak settlekan semua tu. Bila time exited nak isi, markah tu plak tak keluar lagi. Tu yang HOT sikit tu. Sikit jelahh. Heheh. kononnn :D

Yang sakainya, bila Fana tekan button 'Semak' tu en, terkejut gila dengan markah. Sebab haritu kawan check dekat sekolah, sekolah bagi markah yang per 100% punya. Yelah, kalau nak isi borang UPU, kan kena ambil markah yang per 100% kann. Fana taktau pulak yang markah bila kita check online, per 10%. Rupa-rupanya markah yang dekat online tu kena kali dengan 10 then baru kita tahu markah sebenar untuk isi UPU. Ingatkan Fail oh. Mana lah tau akibat daripada post lepas. Hihi. Fana sampai menangis terkejut sangat. Rasa macam nak suruh je parents call sekolah risau diorang tertinggal lagi satu angka ke kann. Lepas tu, Fana rasa tergerak hati nak check FAQ.



Hahahaha. Fuh! Nasib baik Fana check FAQ nih. Kalau tak, buat maluuu je. Tak pasalpasal kena serang balik. HAHA. Yelahh, siapa tak sakit hati bila kita penatpenat attend semua aktiviti lepastu boleh pulak Fail. Macam siasia gila kot pergi. Adoi, takleh bla betul laaa. HAHAHA. Haihhh .__.

Kepada kawan-kawan yang masih belum semak markah kokurikulum bagi sesi 2012 boleh click sini.



new past