WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Fed Up :/
Friday, 11 January 2013, ϟ

 
Assalamu'alaikum ..

Fana tensyen sangat sekarang nih. Kenapa Fana rasa macam sekolah fana je yang belum kemaskini markah koku ni? Tapi kenapa lambat sangat? Rasanya time SPM haritu kumain rush lagi cikgu suruh hantar borang koku tu semua. Siap bagi tempoh lagi. Ni lepas dah submit, macam ni pulak jawapannya. Dah bagi tempoh lama dah kannnn? Start 7 january haritu lagi Fana dah start check. But still macam ni jawapannya. Jangan lah buat hal macam niiiii hish > < Hah ni nak blame semua orang nih. Kenapa sekolah lain boleh settle cepat tapi skolah kita tak boleh? Kenapaaaaaaaaaa? Tolong ahh. Be serious aaa. Lagi menyakitkan hati bile tanya kawan ..

Fana   : Asdfg, asal markah koku maktab kita belum dikemaskini lagi? Cuba kau tanya cikgu lalala, kau kan rapat dengan dia. Aku nak isi UPU ni. Kalau boleh nak hantar cepat.
Asdfg : Dah tanya dah. Dia cakap esok (9 Jan). Tadi TP KO baru tengok. Then kalau dah okay, esok baru dia key in.
Fana : Whaaaaaaaat? Baru esok nak key in?! Orang lain semua dah siap hantar dah maktab kita baru nak key in esok? Hmm Bagusnyaaaaaaaa ._______.

Fine Fine Fine :/





new past