WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


Salam Maulidur Rasul !
Thursday, 24 January 2013, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Hai hai ! Sorry terlambat. Sempat lagi kan? Hihi. Today is 24th January 2013M a.k.a 12 Rabi'ulawwal 1434H which is our Prophet Nabi Muhammad S.A.W birth date. So me, as one of muslimat wanna wish to all muslimin and muslimat in the world, Salam Maulidur Rasul!

Fana baru balik dari kampung ni. Huh penat. Penat kutip buah-buahan kat kampung. Haha. Nak? Tapi limited laa. Kebun nenek Fana takdela macam kebun dekat kampung korang. Ada durian lah rambutan lah. Kampung Fana takda durian. Sorry. Tapi durian belanda ada. Hihi. First time tadi makan durian belanda macam tu je. Ingat tak sedap. Tapi bila rasa nak lagi kot. Hehe. Yang ada hanya jambu air, buah kedondong, mempelam, kelapa muda, buah naga. Hah macam tu je. Tapi satu je tak dapat. Buah mempelam muda. Aaaa kalau buah tu ada buat cicah sedap wooo. Hahaha. Tapi sekarang ni susah nak dapat buah mempelam tu. Sebab buah tu sekarang menjadi igauan setiap lontong-beruk-monyet di situ. Kesian kami tak dapat nak merasa. Kuajaaa' punya species. Haha. Nasib baik korang takda akal. Kalau taaak, hah ._. Tak pasalpasal keluar skill Fana yang tak berapa nak master ni. 

Dah start merepek. Oh btw lesen L Fana tak dapat lagi. Baru nak ambil next class samasama dengan Aimi and Ama. Ni masalahnya detail Fana pon tak sampai lagi kat JPJ. Haritu cakap lain, harini cakap lain. Macam eeee menyampahh:/ Kbaaaaai -.-


new past