WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


This is sooo pfffttt -.-
Wednesday, 9 January 2013, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Eeee malunya tadi T.T. Fana terkunci kat luar tak boleh masuk office. Hah ni semua Cik Fadhli punya pasaaal -.- Siapa suruh Fana carik Cik Mai kat luar. Haha. Kesian Cik Fadhli kena tuduh. Hahaha. Entry pintu office tu once kita dah tutup, memang automatic lock. Hah time tu Fana tak terfikir langsung pasal pintu tu sebab kena rush carik Cik Mai. Sebenarnya boleh je masuk kalau Fana tahu password. But the problem is.. Fana taktau password tu and tak rasa nak tahu pon. Lagipun time tu Fana nampak Kak Farah dekat tempat operator berdekatan dengan pintu tu. So Fana pon wat lek je ah sebab Kak Farah ada. Mama plak time tu takda pegi jumpa Prof. Ajmal. Bila sampai depan pintu tu, Fana tergamam kejap. 

Alamak, pintuuuu! password! Apa password pintu ni? Kenapa aku tutup pintu ni tadi? Ya Allah~!

Serious rasa diri macam orang tak betul je tercongok kat depan pintu tu. Ye ye je try password. Tapi tak menjadi ponn. Nak menjerit, menangis semua ada. Malu pon ada.  Bukan malu sebab apa. Fana bayangkan kak Farah tengok gelagat Fana time tu. Sebab pelik, Fana baru je keluar beberapa saat. Tengoktengok dia dah takda. Padahal dia tahu yang Fana tak expert lagi nak guna pintu tu. Yelah, nak keluar tu pon Fana mintak tolong dia. Hmm lepastu mula fikir yang bukan-bukan.

 Kak farah ni nak kenekan aku ke? Ke memang betulbetul dia dah keluar? Takkan dia tak nampak aku kot? Mustahil lah

Haihh. Tapi nasib baik time tu rehat. Memang time tu fana nak cuci muka solat and etc. Tempat rehat memang kat luar office. Cehh, nak cover malu punya pasal pegi la toilet cuci muka semua. Lama kot kat toilet. Yelah nak tunggu orang buka pintu punya pasal. Selagi takda orang yang masuk, selagi tu la Fana duduk kat toilet uh. Ada la dalam 10 minit macam tu barulah muncul Kak Nurul kebetulan dia nak masuk. Haihh apa tunggu lagi, ambil peluang ah nak menyelah. Hahaha.

Tapi... Perkara yang menyakitkan hati bila dah masuk, tengok Kak Farah ada kat dalam tengah online FB. Eeee Kak Faraaaaaaahhhh ! > < Lepas kejadian tu Fana asek nak mengelaaat je daripada Kak Farah. Malu kot. Mana tau dia intai Fana kat luar tu tengok gelagat Fana tak leh masuk. Mana tahu? Hahahaha. K tak nak fikir buruk :P Maybe Kak Farah memang betulbetul tak perasan kot? Hihi Tapi waktu hari tu jelah nak mengelatnya. Keesokan harinya dah okay balik.

Fana cerita kat mama, boleh pulak mama gelak -.- then mama bagitahu password. Yuhuuu~ Lepas ni siapa nak tutup pintu tu, tutup ah. I. Don't. Care. Anymore. Haha. LOL


new past