WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


UiTM Lendu?
Saturday, 19 January 2013, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Hah korang perasan tak sekarang orang asek cakap pasal UiTM Lendu? Lendu tu dekat mana eh? Melaka kan? Fine dah lama tak belajar geografi harap maklum. Hehehe. Agak ramai timeline di twitter cakap pasal kampus ni kena kacau dengan makhlus halus. Yang menariknya sampai jadi trending kat Twitter disebabkan hal ni. Dengar cerita sampai bacaan Yassin dibuat serentak seluruh UiTM. Teruk lah tu kan? Mula-mula macam nak abaikan je benda ni. Tapi tak boleh laa, rasa tertanya-tanya nak tahu. Search punya search terjumpa page ni. Bila baca artikel tu rasa macam resam jugak. K kalau korang nak tahu dengan lebih detail lagi pasal kejadian ni. Jom click SINI.


Semoga Allah melindungi dan memberi kekuatan kepada mereka di sana InshaAllah :)


new past