WELCOME TO FARAHANA'S OFFICIAL BLOG
Fanasshhii


YOU KENA! :D
Friday, 25 January 2013, ϟ


Assalamu'alaikum ..

Harini Fana takde nak post apa-apa sangat. Just nak kongsi pasal tweeter @Youkena. Penah denga tak? Tweet ni memang serious lawak. Kira macam nak kenakan orang laa. Memang kadang-kadang kena batang hidung kot. HAHA. Kantoi pulak. Tapi ada gak yg memang tak masuk akal. Tapi kalau dah kena tu mak aihh hambik kau haha. Fana dapat ni pon ada orang Retweet. Fana follow ah. Kalau korang nak tengok dia kenakan orang meh la follow @Youkena kat twitter. Aicehh promote plak!

Kesian tak pasal Aida kena xD
Yang ni tipuu. Syera expert kot bab bercinta ni.  Hahaha
Ni betul err xD
Oppsss!
Hah ni betul ! Haha. Joke

Budak ni memang pandai ^^

Ye eh Musyi?

See! Dan dan je Ama tengah cakap pasal duit.  AHAHA. YOUKENA Ama! 
Ni sah confirm betul :D
Tengok Aimi jadi mangsa peminat JB. Ye ke miey? Hahaha.

Entry ni dibuat hanya untuk suka-suka. Semua ini hanya gurauan semata-mata. Tidak berniat untuk menyakitkan hati sesiapa. Hanya sekadar mahu berkongsi. Maaf jika ada yang terasa PEACE ^o^

new past